Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024
No menu items!
Google search engine
HomeAutosportA03 RallyWRC Croatia rally: Tomas Hrvatin i Đani Simčić (AK Rijeka)

WRC Croatia rally: Tomas Hrvatin i Đani Simčić (AK Rijeka)

Tomas Hrvatin
Bio je ovo naš drugi nastup na Wrc Croatia rally. Nismo se puno pripremali jer sam nedavno, ponovo, postao otac blizanaca, tako da nije bilo vremena. Iskoristili smo iskustvo iz prethodne godine i bili mnogo konkurentniji što je na cilju rezultiralo pobjedom u klasi RC4 i 39. mjesto ukupno. Rezultat ukupno je nešto slabiji nego prošle godine, jer je konkurencija bila mnogo jača… Promijenili smo i automobil, i Peugeot 208 nam je bolje “legao”. Prije starta imali smo sitnih problema s automobilom, ali team je sve riješio.
Već na prvom brzincu, vidjeli smo da smo puno konkurentniji nego prošle godine i u tom ritmu nastavili smo pritiskati sve do posljednjeg brzinca 1. dana, gdje nas je uhvatio sumrak i nismo htjeli riskirati stečeno, gdje gubimo vodstvo u klasi od mladog Talijana Fontane.
Drugi dan nastavljamo stiskati, uspijevamo držati priključak s Fontanom, da bi on izletio na jednom od jutarnjih brzinaca i nama ponovo prepustio vodstvo u klasi.
Posljednji dan odlučili smo usporiti jer smo imali nedostižnu prednost, međutim, to nam je donijelo samo nesigurnost na prvom brzincu…
Ostala tri do cilja, nastavili smo pritiskati i bez problema stigli do cilja
Sve pohvale organizatoru, hvala osoblju i sucima pored staze.
Vidimo se dogodine!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

POPULARNO