Petak, 19 srpnja, 2024
No menu items!
Google search engine
HomeAutosportWIM HR: Andrea Čutić (AK Ragusa Racing)

WIM HR: Andrea Čutić (AK Ragusa Racing)

Andrea dolazi iz Dubrovnika i ima 25 godina. Prije nego što je upoznala svijet autosporta, vozila je motor i bila veliki fan brzine i adrenalina.

Sve je počelo prije 3 godine kada sam s dečkom (Lukom Blaževićem) krenula na utrke. Gledajući Luku na utrkama s kojim guštom vozi, a i doma s kojom voljom i željom slaže taj auto počela se javljati ljubav prema autosportu. Nedugo nakon toga Luka me je pitao da li i ja želim probati voziti, na što sam odgovorila: NARAVNO DA ŽELIM.

Prvi put u autosportu sam se pojavila u Skradinu 2021. godine. Disciplina s kojom sam probila led bio je autoslalom. Na toj utrci se dogodilo i prvo razbijanje u životu. Nije bilo strašno, a i tu su bili dečki koji su to riješili u vrlo kratkom roku kako bi nastavila utrku. I tako se utrkama aktivno bavim već 3 godine. U te 3 godine sam se okušala u slalomu, superslalomu, kronometru, na brdu i evo uskoro i na kružnim utrkama.

Svoje slobodno vrijeme provodim uglavnom s dečkima u garaži ili sam u šetnji sa svojom stafordicom Blue. Inače radim kao konobarica u poznatom Dubrovačkom restoranu Kamenice, koji je ujedno i moj jedini sponzor. Nadam se da ću u skorijoj budućnosti naći još nešto sponzora jer je jako teško voziti utrke bez njih.

Trenutno sam na putu prema Grobniku gdje ću ovaj vikend prvi put sudjelovati u kružnoj utrci. Mogu samo reći da sam jako uzbuđena i jedva čekam.

I za kraj bi se htjela zahvaliti dečkima: timu Blažević, Nikoli Vatoviću, Šimi Šimunoviću, Đuri Žmirku bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće, Dejanu Dimitrijeviću koji je odvojio vrijeme prije svoje utrke na Malačkoj i naravno mojim curama koje su svaku utrku uz mene kao moralna podrška što mi je također vrlo bitno.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

POPULARNO