Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024
No menu items!
Google search engine
HomeAutosportWRC Croatia rally: Jan Pokos i Vili Ošlaj

WRC Croatia rally: Jan Pokos i Vili Ošlaj

Jan Pokos (AK Opatija Motorsport)

Gotov je i naš treći nastup na WRC-u. Ovaj put nas nije poslužila “sportska sreća”. Već na prvom brzincu nam je čeljust od kočnica pustila ulje, pa smo prvi “krug” puno izgubili. Drugi krug smo radili jako dobra vremena ali sam na zadnjem zavoju zadnjeg brzinca krivo procijenio kočenje i otišao bokom u zavoju punom šodra i udario kamen pored ceste, strgao zadnji kraj te smo kasnili u vremensku kontrolu jer smo to popravljali.

Drugi dan smo isto radili super vremena ali smo pogodili kamen koji je bio u haklu i otvorio nam se “špur”, nakon što smo to popravili sljedeći brzinac nam je opet neko odvalio kamen te smo opet strgali kuglu i izgubili puno vremena taj brzinac a i ostale jer nismo mogli u potpunosti riješiti problem. Zadnji dan sam opet krenuo jako ali smo pogodili isti dont cut kao Formaux i opet strgali kuglu te smo prisiljeni polako voziti do cilja. Nismo imali sreće ali smo pokazali da imamo brzinu i kada je sve išlo kako treba smo da se vozili bok uz bok s najboljima na svijetu!
Želim zahvaliti svim sponzorima koji su me podržavali, timu na trudu, tati i mami sto vjeruju u mene i svim fanovima koji su navijali ova 3 dana za nas!

foto: Ivan Pokos privatna arhiva

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

POPULARNO