Petak, 19 srpnja, 2024
No menu items!
Google search engine
HomeAutosportRALLY DELTA IZJAVE - PART 2

RALLY DELTA IZJAVE – PART 2

Antonio Hernaut – Ana Marija Hernaut (AK Župa dubrovačka)
S obzirom da nam se auto pokvario u Međimurju već na prvom gradskom brzincu, za ovu 50. jubilarnu Deltu nismo imali velika očekivanja. Delta je oduvijek bila zahtjevan rally, a ovog puta je trajala 3 dana i nismo bili sigurni da li će auto sve dane izdržati bez kvarova. Sva tri dana rallya bilo je lijepo vrijeme i temperature u Zagrebu i okolici su bile preko 30 stupnjeva zbog čega je sve bilo napornije i nama i autu. Prvi dan smo vozili samo jedan brzinac u Dugom Selu jer je na BI2 došlo do izlijetanja posade Babić/Koritnik te smo na samom startu zaustavljeni i proglašena je etapa. Posadi Babić/ Koritnik želimo brz oporavak!
Drugi dan smo uživali i guštali cijelo vrijeme na brzincima koji su nam bili odlični, unatoč velikoj vručini.
Treći dan smo već bili umorni i manje koncentrirani, a i gume na autu su bile već pri kraju. Satnica je bila dosta stisnuta tako da nismo baš niti imali vremena za predah. A nedjeljni brzinci su bili dosta dugački i naporni.
Auto je izdržao sva 3 dana na kraju i došli smo do cilja 50. jubilarne Delte, našeg domaćeg rally-a kao 15. generalno, umorni ali sretni, zadovoljni i ponosni rezultatom i time što je auto sve to uspio izdržati.
Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli, podržavali nas i navijali uz stazu.

Ana Marija i Antonio Hernaut i Dario Merlić

Dario Merlić (AK Zanatlija) -Matija Stanisavljević (AK Zaprešić)
Upisali smo naše prvo odustajanje! Za početak čestitke vodećoj ekipi iz klase 3, mislim da tempo kojim vozite je stvarno “nenormalan” i za svaku pohvalu! Prvi naš nastup na jednom Delta rally-u je iza nas, nakon puno godina gledanja i maštanja o tome kako ćemo i mi jednog dana nastupiti na tom kultnom rallyu! Ovaj put nije sve baš prošlo onako kako smo očekivali i možda je to neko trenutno “neiskustvo” prevladalo. Ako ništa drugo možemo biti zadovoljni s tempom i vožnjama koje smo pokazali, makar definitivno može to i puno bolje. Sve u svemu jako dobra i velika škola za budućnost. Hvala puno svima na velikoj podršci i pomoći, a pogotovo našoj ekipi iz boksa te se vidimo na Reli Kumrovečki u 9. mjesecu!❤️

Nažalost bez ciljne rampe na Delti – Merlić-Stanisavljević fotoNoStintMedia

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

POPULARNO