Subota, 15 lipnja, 2024
No menu items!
Google search engine
HomeAutosportA12 Formula driverFORMULA DRIVER: Novi vjetar u leđa juniorima i vozačicama

FORMULA DRIVER: Novi vjetar u leđa juniorima i vozačicama

Od organizatora Formule driver nikad dosta iznenađenja. Na kraju prošle sezone direktor je u jednom neobaveznom razgovoru natuknuo na koji način namjerava “začiniti” desetu jubilarnu sezonu, i sada je uz pomoć ljudi koji su ga u tome podržali i uspio. Rezultat su dvije nove kategorije – ukupni poredak juniora i vozačica dobile su ime po sponzorima, a u cilju da se povećaju spomenute konkurencije.
Tako će ukupni poredak juniora sada nositi naziv TONI AUTO JUNIOR KUP.
Pet najboljih juniora na natjecanju dobivaju pokale na proglašenju te besplatnu startninu za prvo sljedeće natjecanje i tako redom do kraja sezone. Dakle 5 najbolje plasiranih juniora na prvom natjecanju u Buzetu dobiti će besplatnu startninu za slijedeće natjecanju na Platku.
Juniori koji su prošlogodišnjim rezultatima osigurali besplatan start sezone u Buzetu su Filip Pavlina, Sandro Budiselić, Leon Smailbegović, Toni Ivanić i Renato Turković

FD Team u suradnji sa FOG MOTORSPORT osigurava gratis startnine i za pripadnice nježnijeg spola koje će nositi naziv FOG LADIES CUP.
Pet najboljih cura na natjecanju dobivaju pokale na proglašenju te besplatnu startninu za prvo sljedeće natjecanje i tako redom do kraja sezone.
Dakle 5 najbolje plasiranih cura na natjecanju u Buzetu dobiti će besplatnu startninu za slijedeće natjecanju na Platku. Kako je SMX FD Buzet prvo natjecanje ove sezone u Buzetu će gratis startninu dobiti pet najbole plasiranih FD vozačica iz prošle sezone a to su redom Sanja Paradiž, Romina Bresan, Iva Damarija, Aleksandra Jurdana i Lina Cukrov.
Zahvaljujemo se FOG Motorsport što su podržali ovu našu inicijativu da napravimo nešto dobro za žene u autosportu i postali partner u našem Ladies projektu.
Za sve one koji žele nešto više, FOG MOTORSPORT nudi sve što pravim ljubiteljima automobilizma treba na jednom mjestu pa posjetite njihove web stranice www.fogmotorsport.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

POPULARNO