Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024
No menu items!
Google search engine
HomeAutosportA11 KronometarKronometar 24. i 25. Nagrada Tar-Vabriga 2024. - izjave

Kronometar 24. i 25. Nagrada Tar-Vabriga 2024. – izjave

Danijel Šimunović (AKK Fly with Kolman)
Vikend je krenuo u smjeru kojeg smo priželjkivali tako da sam na prvoj utrci sezone u subotu osvojio prvo mjesto generalke.
Drugi dan nije baš krenuo kako sam zamislio pa sam napravio dosta grešaka u prvoj vožnji i nisam bio zadovoljan. Nakon toga sam malo analizirao svoje greške s timom i donijeli smo zaključak da moram posložiti svoju glavu a ne auto. krenule su vožnje i uspio sam nadoknadit izgubljeno i pobijediti jako brzu konkurenciju . Za dva tjedna čeka nas natjecanje u Poreču gdje neće biti nikome lako jer smo svi “tu negdje”. Vidimo se u Poreču i neka pobijedi najbolji.

Prepoznatljiva Honda koji Mateo Ivošević dijeli sa tatom Nevenom

Mateo Ivošević (KK Rijeka)
Nemam što puno za reći osim sve pohvale za organizatore Auto kluba Skok Racing koji su po ne znam koji put pokazali da znaju što rade i žive za sport koji vole. Što se tiče mene samoga osvojio sam 1. mjesto u subotu i 2.mjesto u nedjelju(klasa 6). Krivi odabir guma me koštao ne dobrog plasmana u generalnom poretku,te se nadam da ćemo na sljedećoj utrci u Poreču to popraviti i pokazati se u još boljem izdanju.

Karlo Pelicar (AKORK Skok Racing) foto:facebook

Karlo Pelicar (AKORK Skok Racing)
Sve u svemu je prošlo super, moglo je i bolje, ali auto mi se nije ponašao kako treba. Dao sam sve od sebe ali na žalost nije bilo dovoljno za prvo mjesto. Kako god, zadovoljan sam s rezultatom i nadam se da će se rezultat poboljšati tijekom sezone. Vrijeme je bilo super, na stazi se sve odvijalo više manje bez problema.

Najboljom utrkom najavljuje uspješnu sezonu – Lina Cukrov (AKORK Skok Racing) foto:facebook

Lina Cukrov (AKORK Skok Racing)
Meni je vikend prošao odlično, jako sam zadovoljna s rezultatima, u vožnjama sam dala sve od sebe i nisam očekivala tako dobar rezultat. Vrijeme je bilo super i nisam imala većih problema s autom. Kroz sezonu ću pokušati odvoziti najbolje što mogu i održati prvo mjesto u konkurenciji juniora i vozačica. Na utrci me pozitivno iznenadio veliki broj vozačica i rezultati koje smo postigle. Organizacija je bila super kao i uvijek.

Erika Marija Kušić (AK Klek Ogulin)

Erika Marija Kušić (AK Klek Ogulin)
Nakon zimske stanke, koju je moj otac Nenad iskoristio za slaganje novog motora, napokon je došlo vrijeme da napravimo i prvi pravi test. U Tar smo došli bez očekivanja i prvenstveno isprobati automobil i kako će se ponašati nakon dorade. U subotu sam završila na 8. mjestu generalnog poretka, te 2. mjestom u konkurenciji vozačica i juniora, te sam isti rezultati ponovila i na drugom bodovnom natjecanju, ali s 7. mjestom generalnog poretka. Želim od svega najviše spomenuti i svoje konkurentice: Iva Damarija, Lina Cukrov i Sumeja Maksuti koje su pokazale izvrsne vožnje, te smo jedna drugoj poticaj za stisnuti gas još jače, ali ono najbitnije od svega jest da žene u ovom sportu postaju opaka konkurencija muškom spolu. Štoviše broj žena i juniora se u ovoj disciplini povećava iz utrke u utrku i konkurencija je sve jača. Početak sezone je odlično krenuo i nadam se da ćemo ovakav kontinuitet uspješnih rezultata i dalje nastaviti, jer je sezona duga i uzbudljiva.

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

POPULARNO