Petak, 19 srpnja, 2024
No menu items!
Google search engine
HomeAutosportIZJAVE JUNIORA: FRAN KRANJAC i ANTONIO KRAJAČ

IZJAVE JUNIORA: FRAN KRANJAC i ANTONIO KRAJAČ

FRAN KRANJAC (AK ZANATLIJA)

Na OSV-u u Jastrebarskom je bilo odlično. Mogu reći da je to jedno od mojih omiljenih natjecanja ako ne i najdraže do sada. Ispiti su bili posebni i odlično osmišljeni, a konkurencija izrazito jaka. Nastupili su i vozači s puno više iskustva u OSV-u od mene.
Ključ mojeg uspjeha na ovom natjecanju je priprema, odnosno trening -bez toga nema vrhunskih rezultata, tako da sam odlučio pristupiti ozbiljno kako bi se uključio u borbu za vrh poretka.
U pripremi mi se pridružio Jan Janković, kome je ovo bio prvi OSV, a podučavao nas je Marko Palijan (Croatian crusher). Automobil s kojim smo nastupali obojica je sponzorirao Smart Rental – vozili smo Smart ForTwo u klasi 1 s blagim modifikacijama (pojačana ručna kočnica, drukčije gume i felge)
Nastavit ću se natjecati u ovoj disciplini, jer smatram da još nisam prikupio dovoljno iskustva i mislim da mogu biti još bolji. Za sada ću se bazirati na discipline auto slalom i ocjensko spretnosne vožnje ( osv ).

ANTONIO KRAJAČ (AKK DS RACING PRELOG)

Evo još jedan uspješan vikend je iza mene, poslije 3. mjesta na autoslalomu na ZTC-u u organizaciji AMK Zanatlije kojima upućujem svaku pohvalu i nadam se da će se ovo nastaviti u neku tradiciju, dolazimo do uspješno odrađenog osv-a “ OSV Nagrada grada Jastrebarskog”. Sa dva 2. mjesta juniora( PH i OPZ) i trećim mjesto challenge-a mogu biti jako zadovoljan s obzirom da mi je to drugi natjecateljski osv u karijeri. Posebno me motiviraju vožnje slične onima u 3. i 4. ispitu u kojima sam ostvario 5. i 6. vrijeme generalke. Poseban doživljaj je bio odvoziti “paralelku” u 5. i 6. ispitu, nevjerojatno je kako se na kraju ispita sve svodi na razliku u stotinkama. Sve u svemu super organizacija i super ekipa. Općenito mislim da je osv temelj svega i da se od ove discipline mora početi, super se promovira nije skup i žao mi je kaj više ljudi to ne vozi, jedino znam da ću definitivno nastaviti s ovime, zavolio sam ovu disciplinu i čini me boljim vozačem…naravno imam ja još puno grešaka i još puno toga za popraviti, naučiti, usavršiti ali imam i vremena i podršku i na tome sam jako zahvalan, posebno onima koji su tu uz mene,koji mi pomažu savjetima, u tehničkom djelu i navijačkom da postanem bolji. I za kraj da ne duljim pohvale organizatoru “AK Delta Sport” i nadam se da se vidimo iduće godine.
#Saleu❤

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

POPULARNO