Petak, 19 srpnja, 2024
No menu items!
Google search engine
HomeAutosportA02 Brdske utrkeBRDO SLJEME: Filip Magdić (AKK Fly with Kolman)

BRDO SLJEME: Filip Magdić (AKK Fly with Kolman)

Cijeli vikend je bio odličan. Petak je bio rezerviran za druženje u organizaciji Šalec teama i želim im zahvaliti na odličnoj zabavi i druženju. Subotu smo krenuli za jednim plaćenim i jednim službenim treningom. Na plaćenom treningu sam išao dosta rezervirano tek toliko da se popnem do cilja. Vrijeme treninga je bilo odlično ali sam bio iznenađen kako staza nema gripa pa smo morali neki sitnice napravit na set up prednjeg kraja.
Na 1 službenom treningu sam dao malo više gasa i spustio vrijeme za 5 sekundi, što je bilo dovoljno za 2 mjesto generalnog poretka. Bio je to solidan plasman ali znao da imam još dosta rezerve… Što se tiče nedjelje organizatori su napravili iznimku i stavili su 2 službeni trening u jutarnjem terminu i apsolutno podržavam to jer nekada su brdske utrke imale jutarnji warm up i bas volim sto je tako to bilo ovaj put. Na prvoj utrci sam išao dosta jako.. Stvarno sam pokušao držati jedan tempo kroz šumu tj kroz prvi dio staze. Tu sam napravio dvije male pogreške i ušao sam u cilj s vremenom 2.56. To je bilo dovoljno za 2 mjesto generalno poretka, a Dimitrijević je bio brži 1 sekundu od mene. Drugu vožnju sam odlučio maksimalno riskirati i dao sam sve od sebe i potajno sam se nadao ukupnoj pobjedi – Skinuo sam čak 2 sekunde od vremena 1 vožnje . I na kraju to je bilo dostatno da pobijedim u ukupnom poretku Sljemenske utrke s razlikom od 0.018 sekundi. Sve u svemu prezadovoljan sam vikendom i rezultatom jer ovo je moja 1 pobjeda u generalnom plasmanu.

Želio bi se zahvaliti svim svojim prijateljima i familiji koji me u svemu podržavaju i daju mi dodatan motiv za dalje. Iskreno malo mi je zao sto nije bilo vise vozača jer Sljemenska utrka to zaslužuje jer ovo je bila jubilarna 30 utrka na Sljemenu

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

POPULARNO