Subota, 15 lipnja, 2024
No menu items!
Google search engine
HomeAutosportA02 Brdske utrkeBRDO KOTOR IZJAVE - PART 2

BRDO KOTOR IZJAVE – PART 2

Dejan Dimitrijević 1.mjesto ukupnog poretka kat.1 za PH, 1.mjesto klase 1
Vikend u Kotoru nije prošao bez problema s autom, malo trokira, pa pukne cijev turba, pa zeza mapa..stalno nešto. Ipak uspio sam završiti i pobijediti nakon debakla u Skradinu tako da moram biti zadovoljan. Nije to nastup kakvom sam se nadao, ali bodovi su tu idemo dalje, čeka nas Malačka za deset dana.

Odličan start sezone – Saša Radola (AK Dubrovnik racing)

Saša Radola (AK Dubrovnik racing) 7.mjesto ukupnog poretka kat 1 za PH, 1.mjesto grupe 5 i klase 5a
Nismo planirali putovati u Kotor, jer nam ta utrka nažalost nije bila u budgetu. No na kraju do zadnjeg dana odlučili smo otiči, a ne riskirati i gubiti bodove ne odlaskom na utrke. Na kraju smo pravu borbu vodili van staze, jer smo bebaču preko noći spuštali visoku temperaturu! Ako zanemarimo duge prekide, na kraju se je vikend odlično posložio. Konkurencija u PH je bila daleko, ali sve jedno napadao sam vrijeme i pokušao pokupiti koji bod u generalnom poretku. Druga utrka u sezoni, još jedna pobjeda, bodovi u generalki i rekord staze u grupi. Nadam se tim tempom odvesti ovu sezonu, bez nekih kvarova ili drugih pehova. Obavezno ne smijem izostaviti i vrhunsku publiku zbog koje ova utrka ima posebne čari.

Do pobjede u klasi 5b u Kotoru – Nino Jeličić (AK Skradin)

Nino Jeličić (AK Skradin) 15.mjesto ukupnog poretka kat 1 za PH, 2.mjesto gupe 5 i 1.mjesto klase 5b

Iskreno nisam se nadao prvom mjestu u svojoj klasi jer je u Kotoru nastupao i Stipe Medić koji je imao veliku prednost na treninzima. Međutim Stipi se na drugoj utrci ugasio auto i nije završio utrku te sam tako došao na prvu poziciju u klasi 5b. Staza je izvrsna, dosta brza ali izazovna. Auto me slušalo, vrijeme nas je poslužilo i sve se jednostavno poklopilo da bude sve savršeno. Izuzetno mi je drago što sam mogao prisustvovati na utrci u Kotoru kod naših prijatelja i kolega u odličnoj organizaciji.

foto:fb,Šora Mitrović

Autor:

Iva Damarija
Iva Damarija
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

POPULARNO