Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024
No menu items!
Google search engine
HomeAutosportA03 Rally3.Quattro River Rally - izjave

3.Quattro River Rally – izjave

Prvi rally sezone je iza njih. Evo kako su nam ga prokomentirale neke naše posade..

V. PRODAN / M. STIPERSKI Ford Fiesta Rally3
Rally u potpunosti opravdao naša očekivanja, pobjeda u prvenstvu hrvatske, pobjeda u Alpe adria cupu te savršen test za Wrc. Rally težak, zahtjevan, ali smo se dobro pripremili te je rezultat produkt dobre pripreme. Slijedi Wrc, a potom odmah druga stanica prvenstva Hrvatske – Međimurski rally u Čakovcu.

Najuspješniji na otvaranju sezone PH Prodan-Stiperski-foto:Uros Modlic

P. MAVRIČIĆ / T. ŠAC Citroen DS3 R3 Max 1.6
Nakon pauze od godinu dana u kojoj smo slagali novi auto,startali smo prvi rally ove godine a to je 3.Quattro River Rally u Karlovcu.
Odličan rally,prvi put smo na njemu sve u svemu zadovoljni s brzincima od kojih su neki dosta zahtjevni. Nismo baš nešto previše očekivali više je bilo upoznavanje s autom i gledanja kako sam auto po sebi funkcionira,ali bio je neki mali test prije rallya ništa pretjerano samo da vidimo ako sve radi kako treba i evo na kraju uspjeli smo osvojiti 2.mjesto u Klasi 2 i 2.mjesto u ukupnom redoslijedu za Juniore .Htjeli bi se još jednom zahvaliti našem klubu AK Opatija Motorsport ,našem timu iz boksa i naravno svima ostalima koji su nam bilo kako pomogli da startamo.
Veselimo se i vidimo na idućem rallyu u Čakovcu
.

Zapažen nastup posade Mavričić-Šac-foto:NoStintMedia

D. MERLIĆ / M. STANISAVLJEVIĆ Renault Clio 2.0
Matija – Moj prvi rally u ulozi suvozača na 3. Quattro River Rally-u završen je uspješno. Drago mi je da sam svoj debitantski nastup imao čast završiti s našim mladim i perspektivnim Merlom. Sam rally je bio vrlo zanimljiv i zahtjevan, organizacija je bila odlična i nadam se da je ovo početak neke lijepe trkače priče.

Dario – Ove godine smo se odlučili na korak više, a plan je sudjelovati na svim utrkama PH u rally-u. 3. Quattro River Rally je iza nas i još se nisu ni slegli dojmovi do kraja, ali mislim da definitivno možemo biti zadovoljni s postignutim s obzirom na to koliko je sam rally bio zahtjevan. Jako smo se puno izguštali i zabavili, što nam je i najbitnije, Matija je to odradio odlično za prvi put i sad nam samo preostaje da dalje učimo i postepeno se poboljšavamo za neku budućnost kojoj se veselimo u ovoj disciplini.

Debitantski nastup sa rezultatom na kojem bi zavidjeli puno iskusniji -Merlić-Stanisavljević-fotoNoStintMedia

N. HRVATIN / D. LABINJAN Peugeot 306 2.0
Neno – jedan od težih i dražih rally-a, zahtijevan, brz i prljav baš kako i mora biti. Vrijeme idealno, konkurencija prejaka. Prvi dan krenuli s dozom opreza nakon lanjskog prevrtanja, brzo se opustili i krenuli boljim tempom. S rezultatima i vise nego zadovoljni(1- klasa 3 u PH, 4klasMZPHPHPHPH)
Doris – sa mjesta suvozača mogu reći da ima puno brbljanja. Brzinci teški kako za vozača tako i za suvozača s puno prijevoja, nepreglednih zavoja i pijeska. Dobro popisan radar na ovakvim brzincima je jako bitan a koncentracija mora biti na prvom mjestu. Sve u svemu najbitnije i najbolji osjećaj je stići do cilja i izljubit i izgrliti najžešću konkurenciju, to je meni bit ovih naših utrka. Organizacija vrhunska, sve pohvale i čestitke svim posadama na nastupu i završetku.

Uvijek atraktivni i brzi Hrvatin-Labinjan-fotoprivat

Nama ste svi bili odlični..čestitamo vam i navijamo da budete još bolji..

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

POPULARNO